Császárvölgy vendégház

Képek

Leírás

Sok szeretettel várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat, az év bármely szakában a kívülről és belülről teljesen felújított nagyhutai Császárvölgy Vendégház. A szálláshely ideális családok és baráti társaságok részére valamint azoknak, akik egy kicsit szeretnének kiszakadni a város zajából. A házhoz tartozik egy nagy füves udvar filagóriával és bográcsozó hellyel, ezáltal kisebb zártkörű rendezvények (születésnapok, névnapok,kisebb céges rendezvények, stb…) lebonyolítására ad lehetőséget az itt megszállóknak. Itt garantált a csend, a friss levegő és a nyugalom, de a szeptemberben érkező vendégeink fültanúi lehetnek a szarvasbőgésnek. A nyaraló a falutól kb. 200 méterre található, minden oldalról hegyekkel ölelt. A ház 8 fő fogadására alkalmas, 2 kisebb és 1 nagyobb hálószoba biztosított, de a nappaliban található kanapé is könnyen francia ággyá alakítható így 10 fő is kényelmesen elfér. A szálláshelyen található még nappali ebédlővel és amerikai konyhával mely teljesen felszerelt valamint fürdőszoba WC-vel. A nappaliban található Tv illetve egy vízteres kandalló, ami biztosítja a meleget, és jó hangulatot varázsol a hideg évszakokban érkezők számára is.


A közeledben érdekesek lehetnek még:


A környék nevezetességei


A weboldal és az applikáció  az „InnoCult Innovative development of Cultural and Active Tourism along the touristic routes in Hegyköz Area” című projekt (azonosítószám: SKHU/1801/1.1/028) ICT Solutions tevékenysége keretében jött létre. / The website and the application was created in frame of the „InnoCult Innovative development of Cultural and Active Tourism along the touristic routes in Hegyköz Area” project (identification number: SKHU/1801/1.1/028) - ICT Solutions activity.

Információ a pályázatról:

 

www.skhu.eu

 

Jelen weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját. / Obsah tohto webovej stránky nemusí nutne reprezentovať oficiálne stanovisko Európskej únie. / The content of this website does not necessarily represent the official position of the European Union.

Hiba vagy jelentkezés esetén