Hegyköz-Bodrogköz kör

Vezess végig a túrán

Kiemelt és ajánlott túra

Leírás

A szlovák-magyar határvonal két oldalán, a Hegyköz és a Bodrogköz minden útba eső települését érintve tekerhetjük le ezt az útvonalat. A teljesen aszfaltozott útvonalon hol kerékpárúton, hol kisebb forgalmú utakon túrázhatunk. A szintemelkedés elhanyagolható, így ha komolyabb szél nem nehezíti a túránkat, akkor egy hosszabb, de könnyen teljesíthető útvonalon csodálhatjuk meg ezeknek a határmenti településeknek a látnivalóit. A falvakban, kisebb városokban boltokat mindenhol, de sok helyen büféket, éttermeket is találhatunk. Mivel két országban is kerékpározunk egy nap alatt, így érdemes bankkártyát, de még inkább eurót magunkkal vinni.

Hossza: 115 KM.
Szint emelkedés: 105 Méter.
Útvonal típusa: Az útvonal nagy része aszfaltos vagy kerékpár út.

Túra típusa
AjánlottKözelben lévő helyek


A környék nevezetességei


A weboldal és az applikáció  az „InnoCult Innovative development of Cultural and Active Tourism along the touristic routes in Hegyköz Area” című projekt (azonosítószám: SKHU/1801/1.1/028) ICT Solutions tevékenysége keretében jött létre. / The website and the application was created in frame of the „InnoCult Innovative development of Cultural and Active Tourism along the touristic routes in Hegyköz Area” project (identification number: SKHU/1801/1.1/028) - ICT Solutions activity.

Információ a pályázatról:

 

www.skhu.eu

 

Jelen weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját. / Obsah tohto webovej stránky nemusí nutne reprezentovať oficiálne stanovisko Európskej únie. / The content of this website does not necessarily represent the official position of the European Union.

Hiba vagy jelentkezés esetén